Transport moluz

transport-moloz-01

Transport moluz din apartamentul sau casa dumneavoastra aflata in reamenajare. Moluzul poate fi transportat in saci la groapa de gunoi cu autoutilitare de 3,5 tone. Din locatie putem lua si alte resturi: usi, mobila veche, ferestre, obiectele sanitare, deseuri de orice fel, obiecte casnice, orice aveti de aruncat.
Putem asigura ridicarea acestora direct din apartament, indiferent de etaj.

Serviciul de transport moluz este disponibil non-stop.
Putem lua moluzul din apartamentul dumneavoastra indiferent de etaj. Pentru a obtine un pret cat mai bun puteti incarca dumneavoastra sacii cu moluz, in aceasta situatie nu veti mai plati personalul pentru incarcare moluz.

Transport moluz cu utilitara VW Transporter

Masina suporta o incarcatura de 2 tone.
Asiguram transport moluz si pentru cantitati mici. Cantitatea poate fi de numai 5 saci de moluz si ceva tocaraie, sau de mobila veche pe care o inlocuiti dupa renovare.
Personalul nostru  are experienta si conditie fizica foarte buna pentru incarcarea sacilor cu moluz si transportarea  in autoutilitara.
Evacuam moluzul de la orice etaj al blocului, din orice zona a orasului, chiar si zona centrala.
Dupa renovare in afara de moloz vor ramane si alte obiecte de care veti dori sa scapati, noi va putem ajuta.

Caratul molozului este doar una dintre activitatile noastre. Un alt serviciu pe care vi-l putem oferi este acela de debarasare mobilier veche.
Pentru aceasta activitate este nevoie de personal specializat in demontarea mobilierului si incarcarea in autoutilitara.
Singura operatiune pe care trebuie sa o faceti dumneavoastra este sa eliberati de obiectele personale mobila veche, iar personalul nostru va demonta si transporta mobila la masina.

Chiar daca schimbati doar obiectele sanitare, venim in ajutorul dumneavoastra cu un pret minim. Cu acest serviciu va ajutam sa pastrati zona in care locuiti curata si sa nu aveti probleme cu vecinii. In pret este inclusa si taxa pentru groapa de gunoi.

Car moloz non-stop, 7 zile din 7, 24 din 24.