Transport moloz

transport-moloz-saci-09

Pretul serviciul de transport moloz la saci contine pretul pentru transport si taxa de groapa de gunoi. Detinem masini specifice pentru transport moloz la saci. Personalul nostru este punctual si are o mare experienta in transport moloz.

Va putem pune la dispozitie dube VW de 3.5 tone si personal pentru transport moloz la saci din apartament, casa, garaj, mansarda, subsol, etc.

Denumirea transport moloz la saci a aparut pentru a preintampina nevoile oamenilor care fac reamenajari la apartamente, case, spatii comerciale.

Noi va oferim cel mai mic pret

Pentru a putea calcula un pret cat mai exact va rugam sa ne contactati.

Transport moloz la saci in Bucuresti si Ilfov

Am redus pretul pentru serviciile de transport moloz la saci deoarece pretul este foarte important pentru dumneavoastra.

Transportul molozului pana la parter se face cu liftul sau atunci cand nu exista lift, personalul nostru transporta sacii de moloz pe scari. Liftul va fi protejat pentru a nu fi degradat. Transportul de la etaj si incarcarea in masina se asigura cu personal propriu, sau il puteti asigura dumneavoastra daca dispuneti de muncitori obtinand astfel un pret mai mic.