Transport moloz Bucuresti

transport-moloz-saci-01

Oferim servicii de transport moloz la saci rezultat in urma lucrarilor de reamenajari interioare si exterioare.

Transportul este asigurat cu utilitare de 3,5 tone, la cerere va putem asigura si personal cu experienta pentru incarcare – descarcare. Personalul nostru este calificat pentru acest serviciu.

Transport moloz la saci in Bucuresti si zonele limitrofe. Molozul trebuie sa fie in saci de rafie si sa nu depaseasca 40 kilograme. In cadrul aceluiasi transport pe langa sacii de moloz putem sa debarasam si usi, tocaraie, ferestre, obiecte sanitare precum si orice fel de alte deseuri.

Transport moloz la saci in Bucuresti si Ilfov

Am redus pretul pentru serviciile de transport moloz la saci deoarece pretul este foarte important pentru dumneavoastra.
Transportul molozului pana la parter se face cu liftul sau atunci cand nu exista lift, personalul nostru transporta sacii de moloz pe scari. Liftul va fi protejat pentru a nu fi degradat. Transportul de la etaj si incarcarea in masina se asigura cu personal propriu, sau il puteti asigura dumneavoastra daca dispuneti de muncitori obtinand astfel un pret mai mic.

Transport moloz si mobila veche

Debarasare mobila veche cu personal cu experienta in demontarea, evacuarea si incarcarea in masinile de transport, autoutilitara de 3,5 t. Corpurile de mobiler vechi, inainte de sosirea personalului, trebuie golite de obiectele care vor fi pastrate. Personalul nostru se va ocupa de incarcarea si de dezmembrarea mobilierului pentru a ocupa cat mai putin spatiu in autoutilitara. Pe langa mobila veche putem debarasa si alte obiecte din locuinta sau spatii comerciale: imbracaminte veche, covoare sau mochete, electrocasnice nefolositoare, maculatura, textile sau orice alte obiecte.

Asiguram servicii complete de transport moloz, transport mobila pentru persoane fizice si firme in Bucuresti si in imprejurimi. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari care sa manevreze in cele mai bune conditii mobila sau lucrurile dumneavoastra.

Transport moloz in Bucuresti si zonele limitrofe

Transport molotransport molozz cu utilitare de 3,5 tone sau utilaje mari din orice zona a capitalei (inclusiv din centrul capitalei). Serviciul de transport moloz se adreseaza in special reamenajarilor care produc cantitati de moloz medii si mari. Molozul trebuie sa fie incarcat in saci de rafie in cazul in care ne solicitati sa venim cu utilitara de 3,5 to chiar si in cazul unui transport moloz de la curte. In cazul in care cantitatea de moloz este mai mare putem sa venim cu masina mare si bobcat pentru incarcare. In cadrul serviciului de transport moloz va asiguram ca acesta va fi transportat la groapa de gunoi (nu in locuri neamenajate) . Nu lasati sacii de moloz in fata blocului, noi suntem alternativa.
Oferim servicii de debarasare moloz, transport moloz, debarasare mobila veche, transport mobila la groapa de gunoi (taxele de transport moloz la groapa sunt incluse)