Transport mobila veche

transport-moloz-mobila-04

Atunci cand schimbati mobila sau va reamenajati spatiul in care locuiti, vreti sa scapati de mobila veche. Noi va putem ajuta!
Pe langa mobilierul vechi, ridicam si alte obiecte de orice natura provenite din locuinta dumneavoastra.
Oferim cele mai bune servicii de dezasamblare, incarcare, transport , evacuare mobila veche!

In conditiile in care nu gasiti cui sa donati mobila veche, serviciul nostru de evacuare mobila veche va scapa de griji.
Transportam mobila veche in orice stare. Personalul nostru poate demonta mobila si o poate transporta la masina indiferent de etajul la care locuiti.
Cu personal cu multa experienta, dezmembram mobila veche direct in locuinta dumneavoastra.
Dumneavoastra nu trebuie decat sa eliberati mobila veche de obiectele pe care doriti sa le pastrati.

Totodata, noi va putem asigura si transportul mobilei noi.

Evacuam orice tip de mobilier: casnic, comercial si industrial, mobilier metalic, plastic sau din sticla, aparate electrocanice uzate, dulapuri, frigidere, congelatoare, paturi, saltele, masini de spalat, chiuvete, cazi de baie, ambalaje mobilier nou, etc.

Mobila care mai poate fi folosita, dar pe care dumneavoastra vreti sa o schimbati, o putem dona noi unor persoane nevoiase care au nevoie de asa ceva.
La serviciul nostru de transport mobila veche puteti apela oricand, fiind un serviciu non-stop.
Pentru a obtine un pret cat mai exact va rugam sa ne contactati telefonic pentru a ne da detalii despre mobila veche care trebuie evacuata.

Serviciile noastre de transport mobila veche , transport moloz sau obiecte fragile se desfasoara in cele mai bune conditii pentru ca dispunem de o echipa de tineri cu multa experienta in domeniu si de un parc auto cu utilitare de 3,5 tone, masini spatioase.