Transport deseuri din Bucuresti si Ilfov

transport-moloz-mobila-02_6

Noi va oferim solutia va oferim personal care sa va ajute la incarcare/descarcare.
Ne puteti contacta atat pentru o comanda minima de pana la 15 saci, dar si pentru o cantitate mare.
Preluam urmatoarele sortimente de deseuri nepericuloase: metal, lemn, hartie, mase plastice, sticla, etc.

Nu transportam deseuri periculoase sau toxice!

Activitatile de constructie si demolarile sunt o sursa generatoare de deseuri. Serviciul de transport deseuri va va scapa de deseurile nedorite si va va reda spatiul ocupat in prezent
Evacuarea deseurilor nu mai reprezinta un stres pentru dumneavoastra! Ne puteti contacta si scapati de orice stres.

Una dintre principalele problemele ale vetii din marile orase o constituie cea a stocarii si eliminarii deseurilor. Dupa provenienta ele pot fi: deseuri menajere, industriale sau deseuri agoalimentare.

Serviciul de transport deseuri vine in sprijinul dumneavoastra si a mediului inconjurator. Astfel de deseuri nu numai ca sunt inestetice dar pot afecta grav mediul (in special deseurile plastice).
Dupa colectarea deseurilor de la locuinta dumneavoastra sau orice alta locatie urmeaza transportul deseurilor la groapa de gunoi cu care avem contract.
Cea mai mare parte din deseurile menajere o constitue diversele ambalaje din hartie, plastic si carton. Cantitatile de deseuri casnice cresc odata cu dezvoltarea oraselor.
Colectarea de deseuri cu firma de transport deseuri se fece din motive estetice si de salubrizare
Deseurile urbane au inceput sa fie un amestec nedefinit de substante, dar care pot fi foarte daunatoare.
Firma noastra va poate ajuta sa scapati de grija transportului deseurilor nepericuloase. Va putem asigura, la cerere, si personal bine pregatit pentru incarcarea deseurilor in utilitarele noastre.
Transportul deseurilor se face in saci de rafie.

Activitatea de transport deseuri se efectueaza cu autoutilitare de 3,5 tone pregatite corespunzator pentru acest gen de activitati.

Asiguram transport pe orice vreme si va asiguram o echipa cu personal experimentat care este pregatita sa duca la bun sfarsit activitatea de transport deseuri. Dispunem de un numar suficient de masini si echipe pentru a onora toate comenzile in aceeasi zi.
Pentru un pret corect va rugam sa ne contactati. In functie de cantitatea de deseuri pe care vreti sa o transportam si in functie de locatie va putem calcula un cost pentru serviciul de transport deseuri.