Evacuare moloz la saci

transport-moloz-02

Evacuare moloz la saci, textile, obiecte sanitare, electrocasnice nefolositoare, deseuri de la amenajari si constructii. Transport cu utilitare de 3,5 tone, putem asigura si personal pentru transport si incarcare.

Angajatii nostrii se ocupa de tot, evacuare moloz la saci din apartamentul sau casa dumneavoastra, nefiind nevoie sa-i carati dumneavoastra jos.

In cazul in care vreti sa obtineti un pret cat mai bun la serviciul de transport moloz puteti incarca dumneavoastra sacii de moloz. Sacii trebuie fie din rafie si sa cantareasca maxim 40 de kilograme pentru a putea fi transportati.

Evacuare moloz la saci in cantitati de maxim 2 tone (50 saci de maxim 40 kg), in special moloz la saci de la amenajari si constructii.
Pentru cantitatile de moloz mai mari de 2 tone putem aduce masina mai mare .
Serviciul de Evacuare moloz la saci este disponibul non-stop. Evacuare moloz la saci cu angajatii nostrii, sau pentru o oferta mai buna, puteti asigura dumneavoastra incarcarea sacilor de moloz in autoutilitara.
Programarile pentru evacuare moloz se fac, de preferinta, cu o zi inainte de ridicare, dar in functie de nevoile dumneavoastra onoram comenzi si in aceeasi zi.
Pentru o oferta cat mai exacta, inainte de a comanda un serviciu de “evacuare moloz la saci” trebuie sa stiti numarul de saci. Astfel, nu numai ca va putem spune un pret exact dar vom sti si ce masina sa trimitem la dumneavoastra. Prin serviciul evacuare moloz la saci protejam mediul inconjurator si dovedim ca ii respectam pe cei din jurul nostru.
Oferim cel mai bun pret pentru evacuare moloz la saci, iar in pret este inclusa si taxa de la groapa de gunoi.

Evacuare moloz la saci din Bucuresti si zonele limitrofe. Putem veni in doar cateva ore de cand ne sunati.

Evacuare moloz la saci din Bucuresti si Ilfov

Evacuare moloz la saci in Bucuresti si Ilfov cu personal propriu pentru evacuarea din apartament si transportul la masina.
Evacuare moloz la saci este un serviciu cu ajutorul caruia scapati de moloz din santier si consta in ridicarea resturilor de la activitatiile de amenajare si reamenajare.
Angajatii nostri au mare experienta in domeniu.

In cazul in care nu apelati la o firma de specialitate care sa va ofere servicii de evacuare moloz la saci, riscati amenzi mult mai mari decat costul unui transport de moloz. Apeland la noi protejati mediul si veti obtine si cel mai bun pret pentru evacuarea molozului.

Apelati si la serviciile noastre de transport moloz  , transport gunoi ,   debarasare mobila veche

website : www.servicii-transport.com